dwarsdoorbelgieweekend - Dwars door

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dwars door België
3 dagen fietsen door de Belgische Ardennen

18 t/m 20 mei 2018
Na het succes van Dwars door Nederland gaat Sport-Active Nederland nu de grens over! Fiets in het weekend van 18 t/m 20 mei met onze pelotons mee door het Belgische landschap! Vanuit Luik maken we drie mooie pelotonritten, waarbij we de bekende plekken als Spa, Verviers, Rahier en natuurlijk Theux aan doen. We overnachten in een goed hotel nabij Luik. Vanuit daar vertrekken we elke dag en maken een mooie ronde. Elke ochtend staat er een goed ontbijt voor je klaar. In de avond heb je zelf de keus wat je wilt gaan eten! 
De etappes worden in Sport-Active Pelotons verreden. Dit betekent dat je kunt aansluiten in het peloton op jouw eigen niveau! Kortom! Zowel de ervaren klimmer als de beginnende klimmer kan aan dit weekend meedoen!

In totaal rijden we ruim 330 kilometers en maken rond de 4500 hoogtemeters. Kortom, een weekend vol grenzen verleggen. Dit weekend voel jij je een echte wielrenner: Goed eten, lekker slapen en mooie ritten op de fiets.
Etappe overzicht
Dwars door België

Vrijdag 18 mei 2018 
Etappe 1: 55km
Sint Nicolas, Neuville-en-Condroz, Engis
Zaterdag 19 mei 2018
Hoenderloo - Giethoorn 141km
Verviers, Spa, Theux
Zondag 20 mei 2018
Giethoorn - Amersfoort 134km
St Nicolas, Esneux, Chevron, Rahier

Totaal aantal kilometers
330 km

Totaal aantal hoogtemeters
4500m
Routes
Bij het inschrijven kunt je aangeven of je gebruik wilt maken van een eigen GPS-systeem. Je krijgt een paar dagen voor aanvang van deze activiteit via jouw e-mail het bestand toegestuurd. Je kunt gratis gebruik maken van onze route-bestanden.
3
Overnachtingen
Na een rit kom je terug in het Sport-Active hotel. Hier kun je je fiets schoonmaken, jezelf opfrissen om daarna heerlijk te gaan dineren. Je overnacht in het hotel, waarbij je met een andere deelnemer een kamer deelt. (1 persoonskamer is mogelijk tegen meerprijs). Elke morgen staat er een ruim assortiment van een ontbijtbuffet voor je klaar.

Fietsen in Peloton, eigen groepen of individueel
Sport-Active zorgt voor 3 verschillende pelotons. Deze pelotons fietsen gezamelijk de route per dag. Er kan tijdens de route gewisseld worden van peloton bij de bevoorrading.
Peloton C: rijdt een gemiddelde tussen de 25 tot 28km/u
Peloton B: rijdt een gemiddelde tussen de 29 tot 32km/u
Peloton A: rijdt een gemiddelde tussen de 33 tot 36km/u
Ook is het mogelijk om de ritten in eigen groepen of individueel af te leggen.

Bevoorrading
Je kunt voor je eigen bevoorrading tijdens de rit zorgen, maar Sport-Active Nederland biedt een All-Inclusive Energie-pakket aan met sportdranken, energierepen, bananen enz. Dit pakket kost € 19,95 voor de gehele weekend.

Materiaalwagen
De gehele week is er een materiaalwagen aanwezig met allerlei materialen voor pechgevallen. Deze materialen zijn tegen een voordelig tarief te koop wanneer dit nodig is. De materiaalman zorgt dat jouw fiets in topconditie blijft.


Opgave Dwars door BelgiëPeloton A
Peloton B
Peloton C
Eigen groep
Solo

Ja
Nee
Later bepalen


Dwars door België
Hotel
arrangement
inclusief:
* 3 ritten Dwars door Nederland
* 2 overnachtingen in een hotel
* 2 ontbijtbuffetten
Gebruik materiaalwagen
Speciale herinneringsmedaille
Dwars door België

voor € 219,-


Vragen of contact met organisatie:
Dwars door België wordt georganiseerd door Sport-Active Nederland. Dit bedrijf organiseert trainingen, trainingskampen en evenementen op het gebied van duursporten. 
Mocht je meer informatie willen over dit bedrijf: www.sport-active.nl
Wilt u meer informatie over Dwars door België: info@sport-active.nl of 06 50 48 90 16
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu